Baggrund

Mit navn er Marie Rohrsted og jeg brænder for at skabe værdifulde processer, så dine møder og workshops kommer sikkert i mål.

Jeg har mange års erfaring som projektleder og forandringsagent fra forskellige virksomheder og brancher og har anvendt grafisk facilitering i forbindelse med workshops indenfor bl.a.:

 • Produktudvikling
 • Procesoptimering
 • Co-creation
 • Kunderejser
 • It-projekter
 • Status- og beslutningsmøder, projektopstart mm.

Jeg har en cand. merc i japansk, erhvervsøkonomi, kommunikation og branding, og er certificeret i PRINCE2, Agile project management samt profilværktøjet E-stimate.

Jeg startede selv med grafisk facilitering fordi jeg oplevede at bruge timevis på at lave powerpoint præsentationer.

Jeg fandt mig selv bruge masser af tid på at sikre, at alt var snorlige, at kasser var lige store, for ikke at tale om tiden brugt på at finde de rette figurer til at understøtte mine budskaber. 

Jeg blev derfor straks forelsket i grafisk facilitering, fordi fokus her er at simplificere og tydeliggøre sine budskaber – uden krav til at stregerne er snorlige og perfekte.

Men grafisk facilitering kan så meget mere, og jeg vil gerne være med til at udbrede dette fantastiske værktøj.

Motivation

Kontakt mig

Hvis du har fundet noget på siden her som har gjort dig mere interesseret i grafisk facilitering, eller hvis du blot har et spørgsmål må du endelig tage fat i mig - enten ved at anvende formularen eller ved at ringe til mig.

marie_port
Marie Rohrsted

  Connect med mig

  © 2022 Talkingstrokes – All Rights Reserved

  Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.