Procesfacilitering

Kom i mål med processen eller projektet med en ekstern proceskonsulent.

Det kan være gavnligt at bruge en ekstern facilitator eller proceskonsulent, når:

Som ekstern proceskonsulent hjælper jeg jer ved at:

Være jeres udefrakommende øjne på jeres udfordring eller problemstilling

Være en neutral rolle, der kan stille de spørgsmål med friske øjne

Berige processen med metoder og værktøjer – eksempelvis grafisk facilitering

SÅDAN KOMMER VI I GANG

Vi begynder med et møde, hvor vi drøfter jeres behov for facilitering og vender, om vi er det rette match.

Særligt spørger jeg ind til:

Vi opsætter sammen mål og delmål, som vi skal nå.

Undervejs følger jeg op på planer og prioriteringer, da de har det med at ændre sig. På den måde får vi tilpasset undervejs.

Nysgerrig på, om jeg kan hjælpe jer?

Så book et møde via formularen her.

Michael Jensen
Application Manager, Falck Healthcare

Jeg var tidligere ansvarlig for integrationer mod Microsofts Dynamics CRM-system, hvor vi havde issues med dataoverførsel fra Navision. En opgave, der havde drillet os længe. Da jeg kom på opgaven, kunne jeg se at opgavens karakter hurtigt kunne udvikle sig til et større projekt, hvis vi ikke gjorde noget. Marie kom ind som projektleder. Jeg glemmer aldrig vores første projekt møde, hvor Marie havde kaldt de rette folk ind til mødet, både beslutningsdeltagere og teknikere, så alle var bekendt med opgaven. Jeg har aldrig gået oplevet sådan et møde før, Marie var utrolig forberedt, og havde tegnet hele processen, så alle kunne se det visuelt, og samtidig havde hun også tegnet projektplan mv. Da mødet var færdigt, var alle enige om næste skridt, havde en detaljeret og visuel forståelse for opgaven, og vi kom hurtigt og effektivt videre.

Lars Møldrup
Kommunaldirektør, Tønder Kommune

Da Tønder Kommunes nye Kommunalbestyrelse på et døgnseminar skulle formulere visioner og strategier for valgperioden, valgte vi at få seminaret dokumenteret visuelt. Det gjorde vi, fordi vi ved, at det visuelle understøtter det talte og det skrevne ord. Igennem en hel dag visualiserede Marie på 8 store plancher de pointer, politikerne kom med. Efter seminaret har vi lagt fotos af plancherne ind i den visions- og strategiplan, som er output af seminaret. Denne form for visualisering giver politikerne en genkendelse af den proces, de har været involveret i. Det, tror vi, giver øget ejerskab. Vi bruger også plancherne, når vi internt i organisationen formidler vores visions- og strategiplan.

Anne Skare Nielsen
Chief futurist, Universal Futurists

Vi mødtes en kæmpe flok futurister på Margård og Marie stillede beredvilligt op til noget så abstrakt som visualiseringen af fremtidsdrømme, trends og muligheder. Marie er tillidsvækkende og enormt imødekommende. Mange visualiseringseksperter laver “pæne referater”, men Marie tilfører processen så meget mere – både en dybere forståelse, nærvær og et løft, som deltagerne ellers ikke selv ville kunne få øje på. De bedste anbefalinger herfra!

Mød din facilitator

Jeg hedder Marie Rohrsted – og jeg brænder for at facilitere værdifulde processer, så dine projekter, udviklingsplaner og workshops kommer sikkert i mål.

Det gør jeg på et fundament af mange års erfaring som projektleder og forandringsagent fra forskellige virksomheder og brancher. Blandt andet:

Min faglige baggrund er en cand. merc i japansk, erhvervsøkonomi, kommunikation og branding. Desuden er jeg certificeret i PRINCE2, Agile project management samt profilværktøjet E-stimate.

Jeg glæder mig til at tale med dig om din virksomhed!

Tidligere kunder
Virksomheder og organisationer

Få hjælp til at styre din proces sikkert i mål, så I høster de ønskede gevinster

Kontakt mig via formularen nedenfor.

Så ringer jeg dig op til en snak om, hvordan jeg kan bistå jer med facilitering af jeres workshop eller udviklingsprojekt.

Kontakt mig

Overvejer du, om grafisk facilitering kan bruges i din virksomhed eller organisation?

Skriv til mig. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt til en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.