3 timers kursus

Introduktion til de første streger

Oplever du, at møder ofte føles som en ”gennemgang” eller en ”statusopdatering”? Vil du gerne skabe større involvering og dialog i dine møder? 

I løbet af de 3 timer vil du blive guidet gennem de grundelementer som grafisk facilitering er bygget op omkring. Du får metoder så du hurtigt og enkelt kan lave professionelle plancher, der skaber engagement og motivation blandt mødedeltagerne. 

Lær, hvordan du kan anvende enkle grafiske virkemidler som et supplement, og hold møder og workshops på en ny og anderledes måde, som fremmer kreativiteten og involvering blandt alle deltagere.

Du behøver ikke at kunne tegne – alle kan tegne, det gælder bare om at turde.

På kurset får du en start-pakke med 5 tuscher fra Neuland:

 • 2 sorte outliner-tuscher
 • 1 skygge-tusch
 • 2 farvede tuscher
 • Talkingstrokes penalhus

 

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til alle som faciliterer workshops og møder, og ønsker at supplere power points med visuelle virkemidler for at styrke kommunikationen.

Udbytte
 • At tegne enkle og professionelle plancher med stor effekt.
 • Lær simpel tegneteknik.
 • Få dit eget ikon bibliotek, der passer til dit arbejdsområde.
 • Med få streger, kan du let formidle et budskab med stor effekt.
 • Styrk din kommunikation og skab større engagement blandt deltagerne.
Indhold
 • Hvad kan du bruge grafisk facilitering til og hvad kan du ikke bruge det til?
 • Få indsigt i grundelementerne.
 • Lær at tegne mennesker, ansigter, pile, tekst mm.
 • Opbyg dit eget ikon bibliotek tilpasset din hverdag.
 • Få metoder til at styre møder og diskussioner så tiden anvendes mest effektivt.
Form

Kurset er baseret på ”learning-by-doing” så du bliver hurtig tryg med at tegne og anvende grafisk facilitering med det samme.

Kurset kan også afholdes som firma- og onlinekursus. Kontakt mig for at høre nærmere.

Tid & sted
Pris

DKK 2.500 (ekskl. moms)

Der vil blive serveret morgenmad, kaffe/te, vand og frugt.

Gratis parkeringsplads.
Tilmelding

  Hvad siger deltagerne

  Jeg har haft mange glade deltagere igennem mine kurser. Nedenfor kan du se nogle af deltagerne og hvad de har fået ud af kurserne.

  Jeg har lige været på et mini-introduktionskursus (3 timer) i grafisk facilitering hos Marie - og har haft min helt egen lille fest. Det er så vildt - bagefter - at kigge på den markante udvikling der er sket fra side 1 til side 17 (så mange A4 ark jeg nåede at overtegne). Marie er en vildt dygtig formidler og underviser. Så det kan godt være, at du tror du ikke kan tegne. Men den overbevisning kommer du til at skrotte, når du har været på kursus hos Marie.
  Belinda Donkin
  Founder og CEO at HeartTeam Denmark
  Det er et super værktøj og jeg er meget taknemmelig for, at du har givet mig indblik i grafisk facilitering. Du er en super god lærer og dit væsen var dejlig imødekommende lige fra min veninde og jeg trådte ind ad døren. Vi tog fra kurset med store smil og lyst til at fortsætte med papir og tusch.
  Kirsten Friis Jensen
  Skrædder og yoga-instruktør
  Det er sjovt at tegne og alle kan gøre det. Man skal bare lære nogle enkle grundstreger og så lege med sit eget udtryk. Jeg tegner som refleksion og knytter så ord til, så jeg drager læsere ind med en tegning der har glimt i øjet. Efter et par timer i Maries selskab har jeg fået genopfrisket grundtrinnene og lært nogle nye tricks.
  René Bomholt
  Konsulent i forandringsledelse

  Kontakt mig

  Hvis du har fundet noget på siden her som har gjort dig mere interesseret i grafisk facilitering, eller hvis du blot har et spørgsmål må du endelig tage fat i mig - enten ved at anvende formularen eller ved at ringe til mig. Valget er dit.

  marie_port
  Marie Rohrsted

   Connect med mig

   © 2022 Talkingstrokes – All Rights Reserved

   DanishEnglish

   Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.